vacature
terug


Wij vragen

De Camillianen zoeken een junior medebroeder m/v die werkzaam is in de gezondheidszorg. Je hebt een afgeronde opleiding als verzorgende IG, verpleegkundige, gezondheidswetenschapper, psycholoog of  theologie pastorale variant. Je hebt als medebroeder m/v affiniteit met wonen in gemeenschap, een ongehuwd leven en enerzijds ben je vernieuwend maar schuwt geen tradities.

Als medebroeder M/V sta je, met beide benen op de grond in het midden van de samenleving en wil je inzetten voor een betere gezondheidszorg waarbij niet je professionaliteit en je competenties centraal staan maar het ideaal van werken met je hart en je ziel; in navolging van Jezus van Nazareth.

Wij bieden

Wonen in een bosrijke omgeving in een 19eeeuws kasteel, waarbij u in natura betaalt voor kost en inwoning. Wij bieden u een opleiding in theologie en wijsbegeerte, het niveau is afhankelijk van uw vooropleiding en ambities. Een ambtsopleiding kan tot de mogelijkheden behoren. Na inhuizing bieden wij u een uitdagend leven met perspectieven. Wij zijn een filiaal van een internationale organisatie der halve is uitwisseling met andere filialen optioneel. Onze dochter filialen bevinden zich in Tanzania en Colombia. Uw salariŰring is conform canoniek-recht; non-stipendair. Een onkostenvergoedingsregeling is van toepassing.

Bij uitmuntende verdiensten behoren -posthuum- zalig- en/ of heiligverklaring tot de mogelijkheden.

Ge´nteresseerd?

Neemt u voor meer contact op met:  

Pr. P. Schreur, O.S.Cam
Heinsbergerweg 174
6045 CK Roermond
0475-3211985